De volgende fase van Iseldoks in ontwikkeling!

15 december 2017

Donderdag 14 december is begonnen met de bouw van het eerste pand in het nieuwe woongebied Iseldoks. TBR Vastgoed is verantwoordelijk voor de realisatie van dit eerste deelgebied onder de naam Havenkwartier Doetinchem. De starthandeling werd onder andere uitgevoerd door wethouder Lambregts namens de gemeente Doetinchem.

Iseldoks wordt een karakteristiek woongebied aan de Oude IJssel met ruim 300 nieuwe woningen. het totale plan is onderverdeeld in vijf verschillende ‘doks’ die door verschillende ontwikkelaars worden gebouwd. Met de bouw van Iseldoks wordt, samen met de plannen van het Stadslab Doetinchem, de Oude IJssel omarmt en de rivier meer in de stad gehaald. Een wereldse woonwijk aan het water op een steenworp afstand van de binnenstad van Doetinchem!

← Terug naar nieuws