12 april online verkoop volgende woningen dok 4

4 april 2018

Stads wonen aan het water? Met exclusieve appartementen langs de Oude IJssel wordt dit mogelijk! De eerste woningen zijn verkocht, maar op 12 april gaan de volgende 31 woningen in de verkoop!

De verschillende woningtypen in het Havenkwartier (dok 4 van Iseldoks) bieden een eigen identiteit, veel ruimte én een aansprekende bouwstijl. Met markante architectuur, veel licht, royale terrassen en het openbaar vervoer in de directe nabijheid. Interesse in deze woningen? Zorg dan dat u een account aanmaakt, zodat u vanaf 30 maart 2018 alle verkoopdocumentatie kunt inzien. De officiële start verkoop is op 12 april 2018. Vanaf dat moment is de inschrijfmodule beschikbaar. Aanmelden voor een optie doet u dan heel eenvoudig via uw account op de website van het Havenkwartier Doetinchem. Meld u zich hier aan.

← Terug naar nieuws