Inloopavond inrichtingsplan openbare ruimte Iseldoks

17 april 2018

De eerste bouwactiviteiten in het nieuwe woongebied aan de Oude IJssel van het project Iseldoks zijn gestart en zichtbaar. Dit deel ligt tussen de C. Missetstraat, het spoor en de Oude IJssel. Een gebied waarin het water het karakter van de nieuw te ontwikkelen woonwijk bepaalt. Dit is straks te zien door de nieuwe gracht en de haven die worden gerealiseerd.


Benieuwd naar het Inrichtings Plan van de Openbare Ruimte (IPOR)?

Kom dan maandag 23 april tussen 17.30 en 19.30 uur tijdens de inloopavond het IPOR bekijken. Dit zijn tekeningen waarop te zien is hoe de openbare ruimte wordt ingericht. Bijvoorbeeld de globale locatie van de bomen, welke bestrating en waar komen de parkeerplaatsen in Iseldoks. De inloopavond vindt plaats in restaurant IJsselkade aan de Rivierstraat 13 in Doetinchem. Onder het genot van een kop koffie of thee laten wij u graag de plannen zien en beantwoorden wij uw vragen.

← Terug naar nieuws