Bouw update Iseldoks

5 september 2018

Tegen het einde van het jaar worden de eerste woningen in Het Pakhuis, onderdeel van het Havenkwartier, opgeleverd. De gemeente zorgt in dok 4 voor de inrichting van de openbare ruimte, de parkeerplaatsen en de entree aan de voorzijde van het gebouw. 

In dok 3 Nieuwe Haven en dok 2 is de gemeente druk bezig met het uitvoeren van het saneringsplan. De verwachting is dat begin 2019 wordt gestart met de bouw van de woningen in dok 3, Nieuwe Haven.

De selectieprocedure om te komen tot één marktpartij, die de realisatie van dok 5 (het eiland) voor zijn rekening neemt, loopt nog. Het is de bedoeling dat eind 2018 bekend is wie verantwoordelijk wordt voor de realisatie van de woningen en de parkeergarage op het eiland. Het eiland krijgt een speels uiterlijk met hoogtes variërend van 1 tot 8 verdiepingen. Stel je eens voor wat een mooi uitzicht je hebt over de Oude IJssel door de vele balkons en terrassen!

Nieuwsgierig naar het vervolg? Alle ontwikkelingen kun je op de voet volgen via onze website, nieuwsbrief en natuurlijk via Facebook en Twitter.

← Terug naar nieuws