Interesse om te wonen in Iseldoks? Kom naar de inloopavond op vrijdagavond 14 december!

12 december 2018

Dwars door Iseldoks stroomt straks een stadsgracht die in verbinding staat met de Oude IJssel. Deze week is een start gemaakt met de realisatie hiervan. Voor de aanleg van de stadsgracht worden de damwanden geplaatst die straks de kademuren van de stadsgracht vormen.

Heb je interesse in een woning in Iseldoks en ben je benieuwd naar de ligging van de nieuwe gracht?   Kom op vrijdagavond 14 december tussen 18.30 en 20.30 uur langs en ga in gesprek met de aanwezige ontwikkelaars en makelaars! Wij laten daarnaast op een bijzondere manier zien hoe de gracht in Iseldoks straks komt te liggen.

Er zijn in Dok 4 (Het Havenkwartier en Dok 3 (De Nieuwe Haven) nog enkele woningen beschikbaar.

De inloopavond vindt plaats aan de Rivierstraat in Doetinchem.

Let op: Aan de Rivierstraat kunt u niet parkeren. Komt u met de auto? Gratis parkeren kan op het Sturkoterrein (Stationsstraat). De dichtstbijzijnde betaald parkeerplaatsen vindt u op de Spinbaan en de Handelskade.

← Terug naar nieuws