Benieuwd naar de toekomstige gracht in Iseldoks?

20 december 2018

Neem alvast een kijkje!

Vrijdag 14 december is samen met de huidige en toekomstige bewoners van Iseldoks gevierd dat de werkzaamheden aan de stadsgracht zijn begonnen. Voor de aanleg van de stadsgracht zijn nu de eerste damwanden geplaatst die straks de kademuren van de stadsgracht vormen.

Ook benieuwd hoe de toekomstige stadsgracht komt te liggen?
Kom in de avond langs en zie hoe de gracht met verlichting zichtbaar wordt. Tot en met 6 januari 2019 is er aan de Rivierstraat een zichtpunt (ingang zijde Missetstraat schuin tegenover Stationsstraat) ingericht dat uitzicht geeft op het toekomstige woongebied.

Parkeren
Kom je met de auto? Je kunt gratis parkeren op het Sturkoterrein in Doetinchem. De dichtstbijzijnde betaald parkeerplaatsen vind je op de Spinbaan en de Handelskade.

Iseldoks: stads wonen aan het water
De aankomende jaren verrijzen hier meer dan 300 nieuwe woningen. Stads en eigentijds, maar tegelijk nuchter en sociaal. Met altijd de ruimte en de rust om je heen en de dynamiek van de stad voelbaar dichtbij. Kijk voor meer informatie op www.iseldoks.nl.

← Terug naar nieuws