Bouw update

4 maart 2019

Ook zo benieuwd naar de ontwikkelingen in Iseldoks?
Dit deel aan de Oude IJssel wordt gefaseerd (dok 1 tm dok 5) ontwikkeld. Door het uitgraven van een gracht ontstaat er een eiland, dit is dok 5.

De nutsbedrijven zijn op dit moment bezig om langs de toekomstige Handelskade de kabels en leidingen te leggen. De contouren van de toekomstige gracht zijn inmiddels ook te zien omdat over een grote lengte de stalen damwand is aangebracht.

In dok 4 het Havenkwartier wordt volop gebouwd en het Pakhuis is inmiddels bewoond. De ontwikkelaar is begonnen met de fundering van de Loodshuizen. Dit worden woningen die komen te liggen aan de toekomstige Handelskade. De Loodshuizen en de appartementen in het Handelsgebouw zijn allemaal verkocht. Alleen in het Havengebouw zijn nog een paar appartementen te koop.

In dok 3 de Nieuwe Haven zijn 24 woningen met een eigen identiteit in de verkoop gegaan. Alle woningen zijn energiezuinig, optimaal geïsoleerd en worden zonder gasaansluiting aangeboden.

Interesse in de woningen in het Havenkwartier of Nieuwe Haven? Neem dan contact op met de makelaars Bernd Beekman en Peter Hartman via Beekman&Hartman Makelaars (telefoonnummer 0314 332 955).

← Terug naar nieuws