Werkzaamheden woonrijp maken Iseldoks

18 augustus 2020

We zijn gestart met het bestraten van het voetpad langs de Handelskade aan de zijde van dok 3. De komende tijd wordt er ook gewerkt aan het deel van de Handelskade richting het spoor. Eventuele overlast die u hiervan kunt ondervinden proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen. In dit bericht vertellen wij u daar meer over.

Wat gaan we doen

Op maandag 24 augustus gaan we verder met de werkzaamheden aan de Handelskade voor dok 3 (Nieuwe Haven) en 4 (Havenkwartier) aan de zijde van de C. Missetstraat. Ook starten we met de werkzaamheden aan de Bolder (het pad tussen Nieuwe Haven en Havenkwartier). De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het aanbrengen van de definitieve bestrating. De beplanting wordt in het najaar aangebracht.

Overlast door onze werkzaamheden

De werkzaamheden kunnen helaas enige overlast met zich meebrengen. Er wordt gewerkt tussen 07.00 uur en 17.0 uur. Bij onvoorziene situaties als weersomstandigheden, kunnen de geplande werkzaamheden uitlopen. We proberen de overlast voor u zo minimaal mogelijk te houden.

Wanneer zijn de werkzaamheden

Fase 1: De werkzaamheden voor Nieuwe Haven dok 3 starten op 24 augustus en duren circa 3 weken.
Fase 2: De werkzaamheden voor Havenkartier dok 4 starten aansluitend op 14 september en duren circa 3 weken.
Fase 3: De werkzaamheden in de Bolder starten aansluitend vanaf 5 oktober tot en met 16 oktober.

Tijdens de werkzaamheden die horen bij fase 2 (aan de Handelskade voor dok 4) is het niet mogelijk om daar auto’s voor de woningen te parkeren. Bewoners kunnen hun auto op het binnenplein van dok 4 parkeren of aan de Handelskade langs het spoor. Autoverkeer van en naar het Handelsgebouw, Pakhuis en benoemde parkeerplaatsen, kunnen in deze periode tijdelijk in- en uitrijden via de Bolder en het binnenplein van dok 4 (zie onderstaand kaartje).

Omleiding fietsers C.Missetstraat

Vanaf 24 augustus geldt weer een tijdelijke omleiding voor fietsverkeer langs de C. Missetstraat. Het fietsverkeer komend vanuit de stad, wordt in deze periode omgeleid via de Spinbaan over de Stationsstraat naar het fietspad langs het spoor. Deze omleiding blijft in werking tot en met 9 oktober 2020.

Uw Veiligheid

Voor uw veiligheid en die van de mensen die aan het werk zijn, worden afzettingen geplaatst. Wij vragen u om deze in acht te nemen. Het betreden van het werkterrein is niet toegestaan, tenzij hierover andere afspraken zijn gemaakt met Dusseldorp. Hulpdiensten zijn op de hoogte van onze werkzaamheden en wijzigingen ten behoeve van de bereikbaarheid.

Bij voorbaat onze excuses voor de eventuele overlast. Wij hopen op uw begrip.

Social media

Volg Facebook en Twitter voor het laatste nieuws betreft de werkzaamheden.

 

← Terug naar nieuws