Nieuwsbrief december 2021 is uit

22 december 2021

In deze nieuwsbrief staan de laatste ontwikkelingen op Iseldoks. Graag berichten wij u over de bouw van Iseldoks Zuidkade en de verkoop van woningen en appartementen op het Schippersdok. Lees snel verder en u bent weer helemaal bij.

Ter Steege Bouw Vastgoed ontwikkelt Schippersdok

Op vrijdag 17 december ondertekenden Hans ter Steege en Ingrid Lambregts de definitieve koopovereenkomst voor de bouw van het Schippersdok. Wethouder Ingrid Lambregts: “Schippersdok, ook het eiland genoemd, is de kers op de taart van Iseldoks.” Hans ter Steege (directeur/eigenaar van Ter Steege Bouw Vastgoed): “Met veel vertrouwen kijken wij uit naar de verkoop van dit fraaie plan”.

Ook de ontwikkeling van dok 2 noord (Noordkade) is onderdeel van de getekende overeenkomst. Ter Steege Bouw Vastgoed gaat ook hier woningen bouwen, op een later moment.

 

Verkoop woningen Schippersdok start in januari

Op 12 januari 2022 start de verkoop van de nieuwe woningen op het eiland Schippersdok. De 19 grachtenwoningen en 42 appartementen die op het Schippersdok komen maken het tot een bijzonder wooneiland. De toekomstige bewoners stappen zo vanuit huis in een bootje, of genieten vanaf de bank van het uitzicht over de rivier. In een paar minuten kan te voet de binnenstad van Doetinchem worden bereikt voor de dagelijkse boodschappen of een heerlijk avondje uit.

Geef uw voorkeur door
Heeft u interesse in een woning op het Schippersdok? Op www.iseldoksschippersdok.nl vindt u meer informatie over de verschillende soorten woningen en geeft u nu alvast uw voorkeuren door. Dan bent u er als eerste bij zodra de verkoop start!

 

De bouw van Iseldoks Zuidkade

Er wordt volop gewerkt aan de bouw van Zuidkade. De bouw heeft zijn hoogste punt bereikt en de eerste bakstenen gevels aan de zijde van de gracht worden zichtbaar.

Naar verwachting nemen de eerste bewoners de sleutels van hun woningen medio zomer 2022 in ontvangst. Wilt u het eindresultaat zien, neem een kijkje op de website van Iseldoks Zuidkade.

 

 

← Terug naar nieuws