Iseldoks: nieuws

Centraal in Doetinchem, ten zuiden van de historische binnenstad, is gestart met de bouw van de nieuwe woonwijk Iseldoks. Stads wonen aan het water.

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief juli 2022 is uit

In deze nieuwsbrief leest u over de laatste ontwikkelingen op Iseldoks. Graag informeren wij u over de voltooiing van Iseldoks Zuidkade. En ook langs de toekomstige gracht zijn volop ontwikkelingen. Lees snel verder en u bent weer helemaal bij.

Show full story

Wonen op een eiland in de Oude IJssel

Het nieuwe eiland Schippersdok is onderdeel van de woonwijk Iseldoks en ligt op een steenworp afstand van de binnenstad van Doetinchem. 19 grachtenwoningen en 42 appartementen vormen samen een bijzonder wooneiland. Gekenmerkt door duurzaamheid, innovatie, stoere kades, natuurlijke oevers en natuurlijk heel veel water. Stap zo vanuit je huis in je bootje, geniet vanaf je bank van het uitzicht over de rivier, of ga picknicken in het gras.

Show full story

Nieuwsbrief van april

De nieuwsbrief van april met daarin de laatste ontwikkelingen is verstuurd. Met daarin onder andere informatie over de startende werkzaamheden aan de gracht en haven.

Klik hier om de nieuwsbrief te openen. Wilt u de nieuwsbrief automatisch ontvangen, schrijf u dan in!

Iseldoks breidt verder uit met eiland (Schippersdok)

De plannen voor het eiland in nieuwbouwwijk Iseldoks zijn bekend. Het eiland (dok 5) gaat Schippersdok heten. Ook over de Noordkade (dok 2 noord) zijn afspraken gemaakt. Ontwikkelaar Ter Steege Bouw Vastgoed BV uit Rijssen gaat aan de slag met de plannen voor in totaal 92 woningen op deze twee doks. De gemeente Doetinchem en de ontwikkelaar hebben een overeenkomst getekend. Ter Steege werkt het ontwerp dit jaar verder uit tot een bouwplan.

Show full story

Ontdek Iseldoks nu ook digitaal

Nieuwbouwwijk Iseldoks krijgt steeds meer vorm. U fietst, wandelt of rijdt er vast weleens langs. Maar heeft u het gebied al eens écht goed bekeken? Dat is zeker de moeite waard! Heeft u de wandelroute door Iseldoks in de laatste twee weken van december gemist? Niets aan de hand! Want u bekijkt de video’s nu ook via deze website.

Lees verder…

Terug naar boven