Iseldoks: De Nieuwe Haven Op slechts een paar minuten lopen van het historische centrum van Doetinchem vind je binnenkort het nieuwbouwplan Nieuwe Haven, onderdeel van Iseldoks. In de Nieuwe Haven vind je 24 woningen in een waterrijk en sfeervol woongebied vlakbij de Oude IJssel.

Op slechts een paar minuten lopen van het historische centrum van Doetinchem vind je binnenkort het nieuwbouwplan Nieuwe Haven, onderdeel van Iseldoks. In de Nieuwe Haven vind je 24 woningen in een waterrijk en sfeervol woongebied vlakbij de Oude IJssel.

De vrijetijdsbeleving rondom Nieuwe Haven is bijzonder divers te noemen. Je kiest zelf voor een dagje aan of op het water, in de bruisende binnenstad of voor rust langs de Oude IJssel. Hier is het overdag maar ook met zonsondergang heerlijk vertoeven met een wijntje op het terras uitkijkend over het water en de bootjes in de haven. Over de wandelpromenade loop je heel gemakkelijk naar de binnenstad of naar het stadsstrand voor een heerlijk kopje koffie bij een van de hippe koffietentjes. Kortom; hier woon je in een buurt met een kleinstedelijk karakter in een waterrijke omgeving.

Heb jij interesse in een woning? Op dit moment zijn er nog een aantal woningen beschikbaar. Wees er dus snel bij en schrijf je in via het inschrijfformulier of neem contact op met Beekman & Hartman Makelaars via 0314-332955.

Kijk voor meer informatie op: www.iseldoks-nieuwehaven.nl.

Terug naar boven