Iseldoks: Wandelroute Ontdek Iseldoks nu ook digitaal!

Nieuwbouwwijk Iseldoks krijgt steeds meer vorm. U fietst, wandelt of rijdt er vast weleens langs. Maar heeft u het gebied al eens écht goed bekeken? Dat is zeker de moeite waard! Van zaterdag 19 december 2020 t/m zondag 3 januari 2021 boden we iets extra’s.

Ontdek Iseldoks nu ook digitaal!

Heeft u de wandelroute door Iseldoks in de laatste twee weken van december gemist? Niets aan de hand! Want u bekijkt de video’s nu ook via deze pagina.

Door middel van vier video’s nemen we u mee door nieuwbouwwijk Iseldoks. U kunt de aangegeven route wandelen, maar u kunt de filmpjes ook thuis vanuit uw luie stoel bekijken. Een unieke kans om meer te weten te komen over Iseldoks en het gebied te ervaren!

Stop 1: Film Iseldoks intermeco
Stop 2: Film Iseldoks Havenkwartier
Stop 3: Film Iseldoks aan de kade
Stop 4: Film Iseldoks nog aan te leggen doks.

Informatie via smartphone of tablet

Langs een uitgestippeld ‘ommetje’ staan vier informatiebordjes. Neem uw smartphone of tablet mee, want door de QR-code op het bordje te scannen of door naar het genoemde webadres te gaan, krijgt u meer informatie over de locatie waar u op dat moment bent. Een unieke kans om meer te weten te komen over Iseldoks en het gebied te ervaren.

Wandelroute

Op de plattegrond onderaan dit bericht ziet u een suggestie voor een wandelroute langs de vier informatiebordjes (klik op de plattegrond voor een vergroting). We hebben bewust gekozen voor een korte route, zodat deze voor jong en oud te belopen is. U bent natuurlijk vrij om de wandeling naar wens uit te breiden! Komt u met de auto? Dan parkeert u het best op de (gratis) parkeerplaats aan de Stationsstraat (Sturkoterrein).

Toegang binnentuin Intermeco in de avond

De wandeling is zowel overdag als ’s avonds de moeite waard. Let wel even op dat de poort aan de oostzijde van Iseldoks Intermeco ’s avonds mogelijk gesloten is. Vanaf de zijde van de C. Missetstraat is de binnentuin van Iseldoks Intermeco wel 24 uur per dag en zeven dagen per week toegankelijk.

Houd afstand

Het is belangrijk dat u onderweg de coronamaatregelen in acht neemt. Houd altijd anderhalve meter afstand tot anderen. Heeft u een informatiebordje gelezen? Stap dan een paar meter opzij en geef anderen ook de ruimte.

Wij wensen u veel plezier tijdens de digitale wandeling!

Terug naar boven